tiganj duboki texell stone line 28 cm tpsl-d28 + gratis podmetač / štitnik za tiganje
tiganj duboki texell stone line 28 cm tpsl-d28 + gratis podmetač / štitnik za tiganje
tiganj duboki texell stone line 28 cm tpsl-d28 + gratis podmetač / štitnik za tiganje tiganj duboki texell stone line 28 cm tpsl-d28 + gratis podmetač / štitnik za tiganje

220184 - Tiganj Duboki Texell Stone Line 28 Cm Tpsl-D28 + Gratis Podmetač / Štitnik Za Tiganje

Tiganj sa specijalnim petoslojnim STONE LINE premazom Debljina tela 3,00mm . Bakelitna drška sa silikonskim premazom. Bez PFOA


Artikal je dostupan

Prosečna ocena 0 (0)

2.399 RSD

2.199 RSD


Govedina u crvenom vinu

Govedina u crvenom vinu

Govedina u crvenom vinu

Zagrejte maslinovo ulje na tiganju. Propržite šnicle oko 2 minuta, dok ne dobiju lepu boju sa obe strane. Izvadite šnicle iz tiganja, a zatim u tiganj ubacite seckani crni luk, sitno seckani beli luk i origano. Pržite oko 5 minuta. U propržen luk dodajte paradajz i vino i ostavite da se krčka desetak minuta. Za to vreme, iseckajte šnicle na kockice, pa dodajte u tiganj i dobro izmešajte. Kad ubacite kockice mesa, ostavite da se krčka još pet minuta. Po želji, možete služiti sa pastom ili prženim krompirom. Sastojci 1 kašika maslinovog ulja 200 g goveđih ili junećih šnicli mala glavica crnog luka 1 čen belog luka 1 čen belog luka prstohvat origana čaša crvenog vina 200 g seckanog paradajza pasta za prilog

19.10.2016. 13:40:15

Svi komentari (0)

Bez komentara