tiganj duboki texell stone line 26 cm tpsl-d26 + gratis podmetač / štitnik za tiganje
tiganj duboki texell stone line 26 cm tpsl-d26 + gratis podmetač / štitnik za tiganje
tiganj duboki texell stone line 26 cm tpsl-d26 + gratis podmetač / štitnik za tiganje tiganj duboki texell stone line 26 cm tpsl-d26 + gratis podmetač / štitnik za tiganje

220183 - Tiganj Duboki Texell Stone Line 26 Cm Tpsl-D26 + Gratis Podmetač / Štitnik Za Tiganje

Tiganj sa specijalnim petoslojnim STONE LINE premazom Debljina tela 3,00mm . Bakelitna drška sa silikonskim premazom. Bez PFOA


Artikal je dostupan na upit!

Prosečna ocena 0 (0)

2.199 RSD

1.999 RSD


Taljatele karbonara

Slaninu isecite na kockice i pržite je na tiganju dok ne postane hrskava. Potom je izvadite, ocedite višak masnoće, a na preostaloj masnoći propržite propasirani beli luk. Sipajte tečnu pavlaku i ostavite da se zagreje, ali ringlu odmah isključite. U zagrejanu pavlaku dodajte 100 g parmezana i seckani bosiljak i prašku šunku isečenu na rezance. Skuvane i oceđene špagete prelijte sosom, dobro promešajte i pospite parmezanom. Sastojci pakovanje špageta 200 g dimljene slanine 200 g praške šunke 400 ml pavlake 400 ml pavlake 2 kašike bosiljka 3 čena belog luka 150 g parmezana

19.10.2016. 08:38:54

Musaka bez glutena

Musaka bez glutena

Musaka bez glutena

Patlidzan i paradajz iseci na kolutove i posoliti.Zagrejati tiganj,dodati malo maslinovog ulja i grilovati povrce (prvo patlidzan pa paradajz). Ostaviti sa strane.U drugom tiganju takodje zagrejati malo ulja i dinstati mleveno meso 10-tak minuta (zaciniti silju,biberom i origanom).Razbiti jaja blago umutiti i pomesati sa mlekom.U pleh na dno staviti patlidzan zatim mleveno meso, paradajz, pa opet mleveno meso, patlidzan,zaliti mlekom i jajima i peci u rerni na 200C tridesetak minuta.Ostaviti da se ohladi 15 minuta iseci na kocke i posuti sa izmrvljenom fetom i seckanim persunom. Sastojci Jedan veći patlidzan ( beli ili plavi) 350 grama mlevene junetine dva veca paradajza tri jajeta 300-400 ml mleka 150 grama fete maslinovo ulje so biber origano

17.10.2016. 10:13:30

Svi komentari (0)

Bez komentara