modla za tortu 26 cm
modla za tortu 26 cm
modla za tortu 26 cm modla za tortu 26 cm

425794 - Modla Za Tortu 26 Cm

Modla sa opasačem i mehanizmom za skidanje opasača je izrađena od karbon čelika i presvučena teflonskim slojem protiv lepljenja. Prečnika 26cm i dubina 7cm.


Artikal je dostupan

Prosečna ocena 0 (0)

699 RSD

499 RSD



Aktivne akcije
Mesečna ponuda novembar - decembar 2021. Akcija traje od: 05.11.2021. do: 05.12.2021.

Čizkejk - Cheese Cake

Zagrejte rernu na 180 C, podmažite pleh puterom, umotajte spoljni deo kalupa u aluminijumsku foliju. Za koru, sameljite keks u secku, pomešajte ga sa istopljenim puterom , šećerom i solju u činiji. Sipajte mix u kalup i ravnomerno rasporedite (pritisnite čašom). Ostavite u frižideru 15-20 min a zatim peći 15 minuta. Ostaviti pečenu koru da se ohladi. Za fil Mutite krem sir u činiji, mikserom na srednjoj brzini par minuta. U drugoj činiji pomešajte šećer i brašno, smanjite mikser na najmanju brzinu i dodajte suvi mix. Mutite par minuta, zatim dodajte pavlaku i vanilu i mutite još malo. Dodajte jaja, jedno po jedno. Umućeni fil sipajte u kalup, zatim kalup stavite u veći pleh. U veći pleh sipajte ključalu vodu otprilike do pola dubine pleha. Pecite u vrućoj vodi 45 minute na 175C, zatim smanjite na 160 C i pecite još 30 minuta. Kolač ostavite u rerni sat vremena sa otvorenim vratima. Za voćni preliv U šerpi zagrejtei 500 ml vode sa dve kašike šećera. Kesicu želatina rastopite sa dve kašike vode (ostaviti par minuta). Šerpu sa vodom sklonite sa vatre i dodajte želatin uz neprestano mešanje dok se želatin ne rastopi. Ostavite da se ohladi. Kad počne da se steže dodajte voće. Promešajte i prelite preko kolača. Ostavite u frižideru 8-24h.   Sastojci za koru Sastojci za fil Sastojci za voćni preliv 1 paket keksa po želji 85 gr putera ( istopljenog) malo putera za podmazivanje pleha malo soli 2 kašike šećera 1,5 kg krem sira 400 gr šećera 65 gr brašna 1 kisela pavlaka ekstrakt vanile 5 jaja 250 gr voća po izboru 1/2 l vode 1 kesica želatina 2 kašike šećera

08.10.2016. 09:31:31


Svi komentari (0)

Bez komentara