zest posuda za ulje i sirće sa silikonskim poklopcem 290 cc set 2/1
zest posuda za ulje i sirće sa silikonskim poklopcem 290 cc set 2/1
zest posuda za ulje i sirće sa silikonskim poklopcem 290 cc set 2/1
zest posuda za ulje i sirće sa silikonskim poklopcem 290 cc set 2/1
zest posuda za ulje i sirće sa silikonskim poklopcem 290 cc set 2/1 zest posuda za ulje i sirće sa silikonskim poklopcem 290 cc set 2/1 zest posuda za ulje i sirće sa silikonskim poklopcem 290 cc set 2/1 zest posuda za ulje i sirće sa silikonskim poklopcem 290 cc set 2/1

190282 - Zest Posuda Za Ulje I Sirće Sa Silikonskim Poklopcem 290 Cc Set 2/1


Artikal je dostupan na upit!

Prosečna ocena 0 (0)

839 RSD


Musaka bez glutena

Musaka bez glutena

Musaka bez glutena

Patlidzan i paradajz iseci na kolutove i posoliti.Zagrejati tiganj,dodati malo maslinovog ulja i grilovati povrce (prvo patlidzan pa paradajz). Ostaviti sa strane.U drugom tiganju takodje zagrejati malo ulja i dinstati mleveno meso 10-tak minuta (zaciniti silju,biberom i origanom).Razbiti jaja blago umutiti i pomesati sa mlekom.U pleh na dno staviti patlidzan zatim mleveno meso, paradajz, pa opet mleveno meso, patlidzan,zaliti mlekom i jajima i peci u rerni na 200C tridesetak minuta.Ostaviti da se ohladi 15 minuta iseci na kocke i posuti sa izmrvljenom fetom i seckanim persunom. Sastojci Jedan veći patlidzan ( beli ili plavi) 350 grama mlevene junetine dva veca paradajza tri jajeta 300-400 ml mleka 150 grama fete maslinovo ulje so biber origano

17.10.2016. 10:13:30

Buritosi - enčilade sa piletinom

Buritosi - enčilade sa piletinom

Buritosi - enčilade sa piletinom

Pileći file prepoloviti (2 snicle po 150gr. otprilike), u ciniji pomesati malo maslinovog ulja, so,biber, kašikicu aleve paprike, pola kašikice kajenskog bibera i jedan ispasiran čen belog luka. Preliti preko šnicli i ostaviti pola sata da se marinira. Zagrejati dve kašike maslinovog ulja u dubljem tiganju. Iseckati crni i beli luk, papriku i dinstati 7-8 minuta, nakon toga dodati konzervu pelata, kukuruz i crveni pasulj. Dodati so, biber i kašikicu kumina, promešati i ostaviti da se krčka 20-25 minuta (dok ne ispari tecnost). Zagrejati drugi tiganj (bez ulja), peći šnicle desetak minuta i ostaviti da se malo ohlade. Sos skloniti sa vatre i ostaviti sa se malo ohladi. Izrendati sir (pola dodati u sos), meso iseći na trake i dodati u sos potom sve lepo promešati. Zagrejati tortilje u tiganju (par minuta sa obe strane). Na tortilju staviti kašiku pavlake i lepo razmazati, zatim dve do tri kašike sosa (u zavisnosti od velicine tortilje), zatim urolati tortilju. Ponoviti postupak za svaku tortilju. U plići pleh staviti papir za pecenje, poslagati encilade. Namazati kašikom pavlake svaku tortilju (enčiladu) i posuti ostatkom sira, peći 15-tak minuta u rerni zagrejanoj na 200C. Sastojci  300 grama belog mesa 300 grama cedara(edamer,trapist) glavica crnog luka 3-4 čena belog luka crvena paprika konzerva crvenog pasulja 150 grama kukuruza maslinovo ulje so biber aleva paprika kumin kajenski biber (može i običan) velika kisela pavlaka konzerva paradajz pelata jedno pakovanje tortilja

13.10.2016. 08:20:29

Svi komentari (0)

Bez komentara