lopatica za ceđenje velika texell tkp-lcv153
lopatica za ceđenje velika texell tkp-lcv153
lopatica za ceđenje velika texell tkp-lcv153 lopatica za ceđenje velika texell tkp-lcv153

220347 - Lopatica Za Ceđenje Velika Texell Tkp-Lcv153

Drška od termootporne gume. Funkcionalni deo od termootporne plastike. Dužina:35.5cm


Artikal je dostupan

Prosečna ocena 0 (0)

499 RSD


Fusili sa piletinom i pršutom

Skuvamo 125 gr fusila u slanoj vodi, isperemo i ocedimo. U tiganj stavimo da se dinsta 100gr. piletine, 35gr. paprike, 35gr. pečuraka, 45 gr. tikvica na kockice, so i biber, zatim bundevin puter 40gr. i nalijemo sa 2,5 dcl neutralne pavlake i 10 gr. parmezana. Kada sos ukrčka dodamo skuvane fusile i dobro izmešamo. Servirano jelo možemo ukrasiti sa maslinkama. Sastojci Fusili Piletina Prsuta Paprika Šampinjoni Bundevin puter Parmezan Pavlaka Čeri paradajz Rukola

21.10.2016. 12:06:01

Taljatele karbonara

Slaninu isecite na kockice i pržite je na tiganju dok ne postane hrskava. Potom je izvadite, ocedite višak masnoće, a na preostaloj masnoći propržite propasirani beli luk. Sipajte tečnu pavlaku i ostavite da se zagreje, ali ringlu odmah isključite. U zagrejanu pavlaku dodajte 100 g parmezana i seckani bosiljak i prašku šunku isečenu na rezance. Skuvane i oceđene špagete prelijte sosom, dobro promešajte i pospite parmezanom. Sastojci pakovanje špageta 200 g dimljene slanine 200 g praške šunke 400 ml pavlake 400 ml pavlake 2 kašike bosiljka 3 čena belog luka 150 g parmezana

19.10.2016. 08:38:54

Njoke u gorgonzola sosu

U šerpu ključale, posoljene vode sipajte njoke. Njoke kuvajte dok ne isplivaju na površinu pa sklonite sa šporeta i procedite. U šerpu sipajte 150ml slatke pavlake. Dok se greje polako dodajte gorgonzolu i mešajte. Kuvajte na srednjoj temperaturi dok se sir ne istopi. Servirati njoke na tanjir i prelite sosom. Pospite parmezanom po ukusu i ukrasite listom peršuna. Sastojci njoke 250gr gorgonzola 150gr slatka pavlaka parmezan

13.10.2016. 09:03:38

Svi komentari (0)

Bez komentara