multifunkcionalni mikser km 3630 krem
multifunkcionalni mikser km 3630 krem
multifunkcionalni mikser km 3630 krem multifunkcionalni mikser km 3630 krem

220757 - Multifunkcionalni Mikser Km 3630 Krem

8 brzina (0/1/2/3/4/5/6 + Puls) . 6.3 litra zapremina posude od nerđajućeg čelika, za max. 3–3.5 kg smese. Aluminijumske mutilica, kuka za testo i metlica. Za 35° pokretna ruka. Sistem otključavanja pokretne ruke. 220–240 V, 50 Hz, 1200 W motor.


Artikal je dostupan na upit!

Prosečna ocena 0 (0)

16.199 RSD


Braunis

Zagrejte rernu na 165 C. Rastopite 320 gr crne čokolade i maslac i mešajte dok ne dobijete glatku i sjajnu smesu. Ostavite desetak minuta da se ohladi Jaja, žuti šećer i vanil šećer umutite električnim mikserom na srednjoj brzini. Kada se nakon nekoliko minuta zapeni dodajte čokoladnu smesu. Zatim dodajte brašno, so i čokoladu iseckanu na kockice i pržene lešnike. Smesu sipajte u pleh i pecite 20 minuta u prethodno zagrejanoj rerni. Preporuka za dodatno zadovoljstvo: poslužite toplo uz omiljeni sladoled. Sastojci 320 gr crne čokolade 250 gr maslaca (putera) 150 gr žutog šećera vanil šećer 6 jaja 120 gr brašna prstohvat soli 80 gr cokolade iseckane na kockice prženi lešnici po želji

21.10.2016. 14:45:03

Brusketi sa paradajzom i rukolom

Brusketi sa paradajzom i rukolom

Brusketi sa paradajzom i rukolom

Zapecite šnite baget kifle u rerni na 180 C 5-6 minuta. Napravite fil od paradajza, rukole, limunovog soka i maslinovog ulja. Zatim utrljajte beli luk na bruskete i stavite napravljeni fil. Pospite parmezanom. Sastojci 4 šnite baget kifle 150 gr paradajza 30 gr rukole kašikica limunovog soka so kašikica maslinovog ulja 1 čen belog luka 15 gr parmezana

08.10.2016. 09:48:45

Čizkejk - Cheese Cake

Zagrejte rernu na 180 C, podmažite pleh puterom, umotajte spoljni deo kalupa u aluminijumsku foliju. Za koru, sameljite keks u secku, pomešajte ga sa istopljenim puterom , šećerom i solju u činiji. Sipajte mix u kalup i ravnomerno rasporedite (pritisnite čašom). Ostavite u frižideru 15-20 min a zatim peći 15 minuta. Ostaviti pečenu koru da se ohladi. Za fil Mutite krem sir u činiji, mikserom na srednjoj brzini par minuta. U drugoj činiji pomešajte šećer i brašno, smanjite mikser na najmanju brzinu i dodajte suvi mix. Mutite par minuta, zatim dodajte pavlaku i vanilu i mutite još malo. Dodajte jaja, jedno po jedno. Umućeni fil sipajte u kalup, zatim kalup stavite u veći pleh. U veći pleh sipajte ključalu vodu otprilike do pola dubine pleha. Pecite u vrućoj vodi 45 minute na 175C, zatim smanjite na 160 C i pecite još 30 minuta. Kolač ostavite u rerni sat vremena sa otvorenim vratima. Za voćni preliv U šerpi zagrejtei 500 ml vode sa dve kašike šećera. Kesicu želatina rastopite sa dve kašike vode (ostaviti par minuta). Šerpu sa vodom sklonite sa vatre i dodajte želatin uz neprestano mešanje dok se želatin ne rastopi. Ostavite da se ohladi. Kad počne da se steže dodajte voće. Promešajte i prelite preko kolača. Ostavite u frižideru 8-24h.   Sastojci za koru Sastojci za fil Sastojci za voćni preliv 1 paket keksa po želji 85 gr putera ( istopljenog) malo putera za podmazivanje pleha malo soli 2 kašike šećera 1,5 kg krem sira 400 gr šećera 65 gr brašna 1 kisela pavlaka ekstrakt vanile 5 jaja 250 gr voća po izboru 1/2 l vode 1 kesica želatina 2 kašike šećera

08.10.2016. 09:31:31

Pita sa jabukama

Za testo: Pomešajte brašno i so, dodajte puter isečen na kockice i mast. Mesite prstima dok masa ne počne da liči na mokri pesak. Dodajte kašiku po kašiku vode dok se testo ne sjedini. Prebacite testo na radnu površinu i mesite par minuta. Zamotajte testo u providnu foliju i ostavite u frizider na 1 sat. Za fil: Pomešajte jabuke isečene na listice, limunov sok, brašno muskatni orah, cimet, šećer i vanila ekstrakt. Ostavite da jabuke puste sok 10-15 minuta. Zagrejte rernu na 200 C. Testo razvucitei i stavite u podmazan pleh, jabuke sipajte preko testa. Višak testa odstranite nožem. Za toping: U činiji pomešajte smedji šećer, cimet, brašno i grubo iseckane orahe hop over to these guys. Silikonskom spatulom umešajti istopljen puter. Tekstura topinga izgleda kao mokri pesak. Toping pospite preko jabuka. Pitu pecite u rerni 45-50 minuta na 190C. Sastojci 315 gr brašna za testo 6-7 gr soli 90 gr masti 140 gr putera 140 gr putera 120 ml ledene vode 1 kg jabuka 30 ml soka od limuna 30 gr brašna za fil kašičica cimeta za fil muskatnog oraščića

05.10.2016. 14:46:26

Kako da brzo uklonite fil ili testo sa žice miksera

Kako da brzo uklonite fil ili testo sa žice miksera

Kako da brzo uklonite fil ili testo sa žice miksera

Svima je poznato da je u pripremi kolača, brzina ponekad presudna…zbog toga je ovaj trik pravo rešenje. Gotovo sve domaćice imaju meke špatule od silikona ili gume pomoću kojih prebacuju testo iz činije za mućenje u kalup za tortu. Međutim, koliko god da su zgodne da očiste i najsitnije čestice testa sa zidova činije, toliko mogu da budu nezgodne za skidanje testa sa žica miksera! Štaviše, kao da je pravilo – što šira špatula, to je lakše njome baratati po činiji, a teže oko mutilica. Zato su se domaćice dosetile malom triku – na sredini špatule zaseku oštrim nožem mali „šlic“ i njime s lakoćom obuhvate svaku pojedinačnu žicu. U dva poteza – testo, šlag ili krem biće potpuno uklonjeni sa žice. Izvor: Stvar Ukusa U Kaufmax-ovoj internet prodavnici možete pronaći profesionalne imiksere sa posudom i ručne miksere za svakodnevnu upotrebu u kuhinji. Predlažemo vam:

08.06.2015. 12:22:00

Svi komentari (0)

Bez komentara