multi grill ploča tyg 3027 2000w
multi grill ploča tyg 3027 2000w
multi grill ploča tyg 3027 2000w multi grill ploča tyg 3027 2000w

220755 - Multi Grill Ploča Tyg 3027 2000W

Japanski stil roštilja za sto . Podesiv termostat. Odvodni kanal za višak masti. Ploča za pečenje mobilna. Nelepljiva ploča za pečenje. Sigurnosno postolje. 230V/50Hz. 2000 W.


Artikal je dostupan na upit!

Prosečna ocena 0 (0)

5.299 RSD

4.999 RSD


Teleći kotleti sa roštilja

Teleći kotleti sa roštilja

Teleći kotleti sa roštilja

Teleće kotlete posolite, pobiberite, namažite maslinovim uljem, pa ostavite pet sati da stoje u frižideru. Odležane kotlete pecite na roštilju ili u zagrejanom roštiljskom tiganju. Poslužite sa grilovanim povrćem. Sastojci 800 g telećih kotleta s kostima 12 g soli 4 g bibera 50 ml maslinovog ulja tikvica paprika luk

20.10.2016. 10:23:31

Musaka bez glutena

Musaka bez glutena

Musaka bez glutena

Patlidzan i paradajz iseci na kolutove i posoliti.Zagrejati tiganj,dodati malo maslinovog ulja i grilovati povrce (prvo patlidzan pa paradajz). Ostaviti sa strane.U drugom tiganju takodje zagrejati malo ulja i dinstati mleveno meso 10-tak minuta (zaciniti silju,biberom i origanom).Razbiti jaja blago umutiti i pomesati sa mlekom.U pleh na dno staviti patlidzan zatim mleveno meso, paradajz, pa opet mleveno meso, patlidzan,zaliti mlekom i jajima i peci u rerni na 200C tridesetak minuta.Ostaviti da se ohladi 15 minuta iseci na kocke i posuti sa izmrvljenom fetom i seckanim persunom. Sastojci Jedan veći patlidzan ( beli ili plavi) 350 grama mlevene junetine dva veca paradajza tri jajeta 300-400 ml mleka 150 grama fete maslinovo ulje so biber origano

17.10.2016. 10:13:30

Buritosi - enčilade sa piletinom

Buritosi - enčilade sa piletinom

Buritosi - enčilade sa piletinom

Pileći file prepoloviti (2 snicle po 150gr. otprilike), u ciniji pomesati malo maslinovog ulja, so,biber, kašikicu aleve paprike, pola kašikice kajenskog bibera i jedan ispasiran čen belog luka. Preliti preko šnicli i ostaviti pola sata da se marinira. Zagrejati dve kašike maslinovog ulja u dubljem tiganju. Iseckati crni i beli luk, papriku i dinstati 7-8 minuta, nakon toga dodati konzervu pelata, kukuruz i crveni pasulj. Dodati so, biber i kašikicu kumina, promešati i ostaviti da se krčka 20-25 minuta (dok ne ispari tecnost). Zagrejati drugi tiganj (bez ulja), peći šnicle desetak minuta i ostaviti da se malo ohlade. Sos skloniti sa vatre i ostaviti sa se malo ohladi. Izrendati sir (pola dodati u sos), meso iseći na trake i dodati u sos potom sve lepo promešati. Zagrejati tortilje u tiganju (par minuta sa obe strane). Na tortilju staviti kašiku pavlake i lepo razmazati, zatim dve do tri kašike sosa (u zavisnosti od velicine tortilje), zatim urolati tortilju. Ponoviti postupak za svaku tortilju. U plići pleh staviti papir za pecenje, poslagati encilade. Namazati kašikom pavlake svaku tortilju (enčiladu) i posuti ostatkom sira, peći 15-tak minuta u rerni zagrejanoj na 200C. Sastojci  300 grama belog mesa 300 grama cedara(edamer,trapist) glavica crnog luka 3-4 čena belog luka crvena paprika konzerva crvenog pasulja 150 grama kukuruza maslinovo ulje so biber aleva paprika kumin kajenski biber (može i običan) velika kisela pavlaka konzerva paradajz pelata jedno pakovanje tortilja

13.10.2016. 08:20:29

Leskovačka mućkalica

Meso isecite na kocke i začinite ga po ukusu i obmotajte slaninom. Stavite ga na roštilj ili tiganj da se malo ispeče. Sitno iseckajte crni luk i dinstajte ga na ulju dok ne dobije staklastu boju. U tako prodinstan luk dodajte iseckane pečene paprike, paradajz i beli luk i dinstajte dok ne ispari sva tečnost. Kada tečnost ispari dodajte meso, nalijte ga vodom i krčkajte dok se sve ne sjedini u kompaktnu masu. Na kraju leskovačku mućkalicu prespite u zemljanu posudu i kratko je zapecite u rerni. Kada je gotovo specijalitet zaljutite tucanom ljutom paprikom. Leskovačku mućkalicu poslužite toplu, a umesto hleba uzmite lepinje. Sastojci 1 kg svinjskog mesa od vrata 200 g sveže mesnate slanine 5 glavica crnog luka 10 pečenih paprika 10 pečenih paprika 500 ml soka od paradajza 2 glavice belog luka tucana ljuta paprika so, biber, biljni začin 1,5 dl ulja

08.10.2016. 09:20:15

Svi komentari (0)

Bez komentara