aparat za seckanje hrane db-6210
aparat za seckanje hrane db-6210
aparat za seckanje hrane db-6210
aparat za seckanje hrane db-6210
aparat za seckanje hrane db-6210
aparat za seckanje hrane db-6210
aparat za seckanje hrane db-6210
aparat za seckanje hrane db-6210
aparat za seckanje hrane db-6210
aparat za seckanje hrane db-6210 aparat za seckanje hrane db-6210 aparat za seckanje hrane db-6210 aparat za seckanje hrane db-6210 aparat za seckanje hrane db-6210 aparat za seckanje hrane db-6210 aparat za seckanje hrane db-6210 aparat za seckanje hrane db-6210 aparat za seckanje hrane db-6210

135114 - Aparat Za Seckanje Hrane Db-6210

Poznatiji kao Secko ili Chop chop. Mogli ste ga videti u upotrebi u tv emisiji Kuvati srcem. Nezamenljivi kuhinjski aparat,koji štedi vreme i omogućava brzo i efikasno seckanje raznih vrsta namirnica. Sa 300 W snage motora i oštrim nožem od nerđajućeg čelika sa dve oštrice, popularni secko je moćan aparat, koji bitno olakšava i skraćuje rad u kuhinji. Pouzdan je i bezbedan, jer ima sigurnosni prekidač, prekidač za rad u intervalima i mogućnost rada u 2 brzine. Zapremina posude je 1 l , a u kompletu se nalazi i dodatak - plastična mutilica, pomoću koje se šlag ili jaja za tren oka pretvaraju u bogatu,čvrstu penu. Idealan je za pripremu raznih salata, nadeva, kašica za bebe. Nakon upotrebe se lako pere.


Artikal je dostupan

Prosečna ocena 4.60 (17)

3.299 RSD

1.999 RSD


Čokoladni kolač sa lešnicima

Čokoladni kolač sa lešnicima

Čokoladni kolač sa lešnicima

Jaja i šećer penasto umutite mikserom, dodajte ulje, mleko, otopljenu čokoladu, brašno pomešano s praškom za pecivo i lešnike. Sve dobro izmešajte. Smesu izlijte u namašćen i brašnom posut pleh veličine 22×36 cm i pecite u rerni zagrejanoj na 180°C 35-40 minuta. Prašak za puding pomešajte sa 2- 4 kašike šećera. Od 400 ml hladnog mleka oduzmite 6 kašika i dobro ih promešajte sa smesom pudinga i šećera. Ostatak mleka skuvajte, skinite s vatre i dodajte mu razmućeni prašak za puding i mešajući kuvajte 1-2 minuta. U topli puding umešajte otopljenu čokoladu i crnu kafu. Izlijte ga u dublju posudu, pokrijte prozirnom folijom i ohladite. Maslac penasto umutite i dodajte ohlađenom pudingu. Sve dobro izmešajte i rasporedite po ohlađenom biskvitu. Za glazuru, maslac istopite, sklonite s vatre, umešajte čokoladu izlomljenu na kockice i mešajte dok ne dobijete glatku teksturu. Ohlađen kolač prelijte čokoladnom glazurom. Sastojci za biskvit Sastojci za krem 3 jaja 150 g šećera 50 ml ulja 100 ml mleka 100 g čokolade 70 g brašna 1 prašak za pecivo 100 g mlevenih lešnika 400 ml mleka 1 puding od čokolade 60 g šećera 100 g čokolade 50 ml jake crne kafe 250 g maslaca Za glazuru: 20 g maslaca 100 g čokolade

21.10.2016. 10:50:49

Palačinke sa pečurkama

Palačinke sa pečurkama

Palačinke sa pečurkama

Pečurke operite i iseckajte u aparatu za seckanje hrane (ili nožem veoma sitno). Ostavite nekoliko komada za dekoraciju. Iseckajte crni i beli luk. Propržite luk na na maslinovom ulju, pa dodajte iseckane pečurke, so, biber i iseckan peršun. Na kraju dodajte kiselu pavlaku, promešajte i sklonite sa vatre. Napravite preliv od mleka i brašna. U malo mleka razmutite brašno i sipajte u provrelo mleko. Mešajte da se ne stvore grudvice i da ne zagori. Na kraju dodajte narendani kačkavalj. Filujte palačinke smesom pa ih urolajte. Servirajte po dve palačinke na tanjir i prelite sosom. Preostale pečurke isecite na listiće, kratko propržite na vrelom ulju i njima ukrasiti palačinke. Pospite listićima peršuna. Sastojci 8 palačinki 400 g pečuraka maslinovo ulje 1 glavica luka 2 čena belog luka 100 ml pavlake so, biber peršun 400 ml mleka 1 kašike brašna

21.10.2016. 09:17:45

Pečeni bataci u sosou od belog luka

Pečeni bataci u sosou od belog luka

Pečeni bataci u sosou od belog luka

U šerpu sipajte vodu i dodajte so, balzamiko sirće, lovorov list, peršun, origano i sušeni ruzmarin. Zagrevajte do ključanja. U šerpu dodajte batake i kuvajte ih oko 20 minuta. Nakon toga, izvadite batake iz šerpe i ostavite ih da se ohlade i osuše. Dok se bataci hlade pripremite sos, a rernu zagrejte na 220 stepeni C. U posudu stavite očišćene čenove belog luka i prstohvat soli, pa sve dobro izmeljajte. Prebacite luk u veću posudu, pa dodajte maslinovo ulje, mlevenu papriku, biber i sve dobro promešajte. Batake uvaljajte u prezle, a zatim i u mešavinu začina i belog luka i pospite sve parmezanom. Pouljite pleh za pečenje, poređajte začinjene batake i po želji dodatno pospite parmezan. Pecite u zagrejanoj rerni oko 25 minuta. Sastojci 2 kilograma pilećih bataka 3 kašike soli malo ruzmarina 100 g parmezana origano 3 kašike maslinovog ulja usitnjen suvi peršun lovorov list glavica belog luka 2 l vode

19.10.2016. 14:22:22

Argentinski ćevap

Argentinski ćevap

Argentinski ćevap

Izmešajte 300 g mlevenog mesa, 300 g kuvanog usitnjenog krompira, sitno seckani crni luk i beli luk, sitno seckan peršun. Dodajte 1 jaje, 1 žumance, kurkumu u prahu, so, mleveni biber i sodu bikarbonu. Masu dobro izmešajte da se sastojci sjedine. Masu podelite na 6 delova. Vlažnim rukama uzimati lopticu mesa rastanjite je u elipsast krug, staviti na sredinu 1 kašičicu kajmaka. Zatvorite krug i oblikujte velike ćevape. Ćevape prvo uvaljajte u brašno, pa u umućeno belance, pa prezlu. Zagrejte ulje u tiganju i pržite sa jedne i druge strane. Servirajte na tanjir i prelite prelivom od umućene kisele pavlake u koju ste dodali sok od limuna po želji. Sastojci 300 g mlevenog mesa 300 g kuvanog krompira 1 glavica crnog luka 2 čena belog luka 2 čena belog luka 2 jaja 1 kašičica kurkume u prahu 1 kašika seckanog svežeg peršuna so mleveni biber na vrh noža sode bikarbone

19.10.2016. 13:54:36

Govedina u crvenom vinu

Govedina u crvenom vinu

Govedina u crvenom vinu

Zagrejte maslinovo ulje na tiganju. Propržite šnicle oko 2 minuta, dok ne dobiju lepu boju sa obe strane. Izvadite šnicle iz tiganja, a zatim u tiganj ubacite seckani crni luk, sitno seckani beli luk i origano. Pržite oko 5 minuta. U propržen luk dodajte paradajz i vino i ostavite da se krčka desetak minuta. Za to vreme, iseckajte šnicle na kockice, pa dodajte u tiganj i dobro izmešajte. Kad ubacite kockice mesa, ostavite da se krčka još pet minuta. Po želji, možete služiti sa pastom ili prženim krompirom. Sastojci 1 kašika maslinovog ulja 200 g goveđih ili junećih šnicli mala glavica crnog luka 1 čen belog luka 1 čen belog luka prstohvat origana čaša crvenog vina 200 g seckanog paradajza pasta za prilog

19.10.2016. 13:40:15

Kaneloni sa spanaćem

Prvo pripremite marinara sos. Iseckajte sitno crni luk, beli luk izgnječite i zajedno dinstajte na maslinovom ulju 5 min.Dodajte dve kašike paradajz pirea, malo vina i kašiku šećera. Kuvajte par minuta.Dodajte dve konzerve paradajz pelata, so, biber. Kuvajte dok tečnost ne ispari (oko 30-40 min). Dodajte bosiljak. Spanać obarite i ostavite da se ohladi, pa ga hladnog iseckajte. Sir pomešajte sa parmezanom (oko 100-150 gr) i dodajte sitno seckan spanać. Sve promešajte da se lepo sjedini. Bešamel sos U 30gr istopljenog putera dodajte 30 gr brašna i mešajte na srednje jakoj vatri oko 2 min. Zatim postepeno dodajte oko 500-600 ml toplog mleka i uz neprekidno mešanje pustite da provri, smanjite vatru i kuvajte još 2-3 minuta. Začinite solju, biberom i muskatnim oraščićem. Kanelone punite smesom od sira poslastičarskom kesom. Na dno pleha sipajte topao marinara sos. Poslažite napunjene kanelone i zalite ih bešamelom. Odgore poslažite kolutove mocarele i pospite rendanim parmezanom. Pecite u rerni 20-25 minuta na 180 C. Sastojci 2 konzerve pelat paradajza 1 glavica crnog luka 2 kašike paradajz pirea malo crnog vina so biber malo svežeg bosiljka paket kanelona 600 gr spanaća

19.10.2016. 12:25:38

Špageti bolonjeze

Špageti bolonjeze

Špageti bolonjeze

U dubljem tiganju zagrejte ulje, upržite sitno seckan luk i mleveno meso. Dodajte sok od paradajza, a zatim i oljušten i iseckan paradajz. Sos kuvajte zajedno s mesom oko 15 minuta, a pred sam kraj dodajte začine. Skuvajte špagete, sipajte ih u tanjire, a preko špageta dodajete bolonjeze sos i rendani parmezan. Sastojci 300 g mlevenog mesa 1/2 glavice crnog luka 2 dl soka od paradajza 2 paradajza 450 g špageta 1/2 kašičice bosiljka 1/2 kašičice ruzmarina 1/2 kašičice origana 1/2 kašičice bibera 1/2 kašičice soli

19.10.2016. 08:23:05

Lazanje

Za bešamel sos zagrejte ulje u posudi i uz stalno mešanje, dodajte brašno. Lagano dodajte ugrejano mleko. Posolite po ukusu, dodajte sir i nastavite da mešate dok brašno ne postane žućkasto. Nakon bešamela pripremite bolonjeze sos. Zagrejte u tiganju ulje, dodajte meso i izdinstajte. U meso dodajte sok od paradajza i paradajz pire. Sve prokuvajte, pa dodajte so, biber i ostale začine. Nakon toga kuvajte još desetak minuta. U vatrostalnu posudu sipajte ulje, pa ređajte testo, bešamel sos, bolonjez sos, pa ponavljate postupak dok ne potrošite materijal. Lazanje pecite 45 minuta na 220 stepeni. Kad se ispeku, pospite ih sirom pa vratite u rernu da se sir istopi. Sastojci 250 g testenina za lazanje koje se ne kuvaju 40 g kačkavalja 80 g izrendanog tvrdog sira za posipanje 500 ml mleka 100 g brašna 60 ml ulja so 350 g mlevenog mesa 250 ml paradajz pirea

13.10.2016. 08:40:50

Buritosi - enčilade sa piletinom

Buritosi - enčilade sa piletinom

Buritosi - enčilade sa piletinom

Pileći file prepoloviti (2 snicle po 150gr. otprilike), u ciniji pomesati malo maslinovog ulja, so,biber, kašikicu aleve paprike, pola kašikice kajenskog bibera i jedan ispasiran čen belog luka. Preliti preko šnicli i ostaviti pola sata da se marinira. Zagrejati dve kašike maslinovog ulja u dubljem tiganju. Iseckati crni i beli luk, papriku i dinstati 7-8 minuta, nakon toga dodati konzervu pelata, kukuruz i crveni pasulj. Dodati so, biber i kašikicu kumina, promešati i ostaviti da se krčka 20-25 minuta (dok ne ispari tecnost). Zagrejati drugi tiganj (bez ulja), peći šnicle desetak minuta i ostaviti da se malo ohlade. Sos skloniti sa vatre i ostaviti sa se malo ohladi. Izrendati sir (pola dodati u sos), meso iseći na trake i dodati u sos potom sve lepo promešati. Zagrejati tortilje u tiganju (par minuta sa obe strane). Na tortilju staviti kašiku pavlake i lepo razmazati, zatim dve do tri kašike sosa (u zavisnosti od velicine tortilje), zatim urolati tortilju. Ponoviti postupak za svaku tortilju. U plići pleh staviti papir za pecenje, poslagati encilade. Namazati kašikom pavlake svaku tortilju (enčiladu) i posuti ostatkom sira, peći 15-tak minuta u rerni zagrejanoj na 200C. Sastojci  300 grama belog mesa 300 grama cedara(edamer,trapist) glavica crnog luka 3-4 čena belog luka crvena paprika konzerva crvenog pasulja 150 grama kukuruza maslinovo ulje so biber aleva paprika kumin kajenski biber (može i običan) velika kisela pavlaka konzerva paradajz pelata jedno pakovanje tortilja

13.10.2016. 08:20:29

Brusketi sa paradajzom i rukolom

Brusketi sa paradajzom i rukolom

Brusketi sa paradajzom i rukolom

Zapecite šnite baget kifle u rerni na 180 C 5-6 minuta. Napravite fil od paradajza, rukole, limunovog soka i maslinovog ulja. Zatim utrljajte beli luk na bruskete i stavite napravljeni fil. Pospite parmezanom. Sastojci 4 šnite baget kifle 150 gr paradajza 30 gr rukole kašikica limunovog soka so kašikica maslinovog ulja 1 čen belog luka 15 gr parmezana

08.10.2016. 09:48:45

Svi komentari (17)

Milica
Poštovani, sredinom januara sam Vam se obratila za narudžbinu 2 chop chop secka, po ceni od 1999 din. Ljubazno ste mi rekli da trenutno nemate ovih proizvoda, ali da ćete dobiti uskoro i da ću o tome biti obaveštena. Molim Vas da me informišete da li će se proizvodi pojaviti.

Jasmina
Poštovana Milice, Aparati za seckanje hrane Db-6210 su ponovo dostupni od četvrtka ili petka sledeće nedelje. Čim ih budemo dobili operater će Vas pozvati radi potvrde porudžbine.

Branka Ilic
Postovani, Danas sam dobila poruceni secko. I ranije sam imala takav, sluzio je dobro, godinama, dok se neki dan nije pokvario motor. Bilo je vreme za novi i odlucili smo se za isti brend. :) Ono sto me je negativno iznenadilo, jeste to sto na reklami i na samoj kutiji prikazujete proizvod jednog izgleda, a onaj koji prodajete je drugacijeg dizajna. Ok, Chop chop inace nema neki lep dizajn ( to nam je bilo poznato), ali ovaj novi, sa nekim crnim brendingom na gornjm delu je bas nepodnojivo ruzan dizajn. Ocekivala bih, da ako je nesto redizajnirano, bude bolje, modernije, ali ovo je bas kao da se neko “igrao” dizajna. Ali ono sto je mene iznerviralo prilikom ove kupovine jeste da ne prodajete proizvod koji je prikazan na kutiji i na vasoj reklami, sto smatram neprofesionalnim. Zainteresovana sam da isti vratim znog toga. Steta je da jedan tako dobar proizvod dozvoli sebi takav propust. Bas mi je zao. Pozdrav, Branka

Jasmina
Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom molimo Vas da pozovete našu Službu briga o kupcima - reklamacije 021/48 20 450. Radno vreme reklamacija je radnim danima od 11:00-15:00

DALIBOR
Postovani, recite mi jel imate u ponudi rezervne delove za secka, konkretno meni treba zupcanik. s' postovanjem

Jasmina
Molimo Vas pozovite našu službu briga o kupcima 021/4820450 Radno vreme je radnim danima od 11:00-15:00

Jovana
Do kada traje akcija secka?

Jasmina
Molimo Vas pozovite call centar 021/ 48 20 444 ili poručite direktno sa sajta

Nebojsa
Zdravo, isekao sam gumu koja stoji izmedju posude i poklopca pa me interesuje moze li da se naruci samo taj deo (gumica)?

Jasmina
Molimo Vas da pozovete našu Službu za brigu o kupcima - reklamacije na broj 021/48 20 450 Radno vreme reklamacija je radnim danima od 11:00-15:00