Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Paradajz sos za jela sa roštilja

Paradajz sos za jela sa roštilja

Paradajz sos za jela sa roštilja

Paradajz sos za jela sa roštilja8 kašika kečapa
4 kašike balzamiko i 4 kašike vinskog sirćeta
100 g šećera
2 kašičice ljute papričice, krupno seckane

Staviti da se na tihoj vatri kuva kečap, balzamiko i vinsko sirće, šećer i krupno iseckana ljuta paprika. Posoliti i pobiberiti po želji. Kada se sve lepo sjedini skloniti sa vatre. Možete koristiti i kada se ohladi.

Izvor: Stvar Ukusa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.