Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Italijanski paradajz sos

Italijanski paradajz sos

Italijanski paradajz sos

Italijanski paradajz sos1.600 g pasiranog paradajza
800 g paradajza
2 čena belog luka
1 mala glavica crnog luka
6 karanfilića
1 kašičica bosiljka
1 kašičica soli
1/4 kašičice slatke mlevene paprike
2 kašike šećera
1/4 čaše devičanskog maslinovog ulja
1/4 čaše rendanog sira

U velikoj posudi propržiti seckani crni luk u maslinovom ulju. Paradajz očišćen od semenki izgnječite rukama u posebnoj posudi. Dodajte sve sastojke u posudu sa lukom i ostavite da se kuva na laganoj vatri oko oko 3 sata.

Izvor: Stvar Ukusa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.