Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Domaća pileća pašteta

Domaća pileća pašteta

Domaća pileća pašteta

Domaća pileća pašteta220 g putera
230 g Očišćene pileće džigerice
1 čen sitno iseckanog belog luka
150 ml mleka
1 kašika žalfije (ili drugog začina po želji)
So
biber

U manjem tiganju ispržiti 40 g putera i na njemu ispeći džigericu. Prebaciti je u blender i dobro je samleti.
Dodati žalfiju, beli luk i 100 g putera i mutiti da se sastojci dobro sjedine.
Dodati i mleko, so i biber. Kada se sastojci sjedine, paštetu prebaziti u posudice i preliti ostatkom istopljenog putera.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.