Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Domaća pašteta

Domaća pašteta

Domaća pašteta

Domaća pašteta1 kg pilećeg ili ćurećeg belog mesa
5 jaja
200 g margarina ili putera
crnog luka
senfa
ulja
soli
bibera

Sve zajedno sameljite na mašini za meso, dva puta, a može se i propasirati. U tako samlevenu ili propasiranu masu dodajte senf, margarin ili puter, so i biber po ukusu (ako volite ljuto, u masu možete dodati beli luk i ljute papričice). Paštetu razlijte u posudu i ukrasite majonezom.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.