Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Savršeno očuvan paradajz

Savršeno očuvan paradajz

Savršeno očuvan paradajz

Savršeno očuvan paradajz2 kg zrelih paradajza, ulje i voda

Paradajze dobro operite, osušite i ređajte u staklene tegle, ali nikako do samog vrha tegle. Prelijte ih hladnom vodom da ogreznu, a preko vode sipajte dva prsta ulja. Tegle hermetički zatvorite i ostavite da tri meseca stoje u hladnoj, suvoj prostoriji. Ovako sačuvan paradajz možete, posle isteka tog roka, koristiti kao da je svež.

Izvor: Novovsti

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.