Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Sočne taljatele

Sočne taljatele

Sočne taljatele

Sočne taljatele

Sastojci koji će vam biti potrebni za sočne taljatele:
400 g svežih taljatela, 400 g brokolija, 300 g mlevenog junećeg mesa, 4 kašike pinjola, 2 dl pavlake, 2 kašičice senfa, 150-200 g rendanog parmezana ili tvrdog kačkavalja, 2 čena belog luka, maslinovo ulje, so i biber

Priprema:
Kratko prepecite pinjole u teflon tiganju dok malo ne porumene. U većoj šerpi obarite brokoli u slanoj, kipućoj vodi 5 minuta (ne duže da ne bi suviše omekšali). U međuvremenu u posebnom tiganju zagrejte malo ulja i propržite sitno seckani crni luk, pa dodajte mleveno meso i iseckani beli luk. Promešajte i dinstajte desetak minuta na umerenoj temperaturi. Izvadite brokoli iz šerpe i u istoj vodi obarite taljatele. Brokoli dodajte u tiganj sa mesom. Potom sipajte senf i pavlaku, posolite i pobiberite i pažljivo promešajte. Na kraju, dodajte kuvane, isceđene taljatele, pinjole i parmezan, promešajte i odmah poslužite. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za sočne taljatele


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.