Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Kaneloni

Kaneloni

Kaneloni

Kaneloni

Sastojci koji će vam biti potrebni:
16 kanelona
500 g mešanog mlevenog mesa
2 glavice crnog luka
200 g ribanog parmezana
200 ml neutralne pavlake za kuvanje
pola šolje belog vina
300 ml vode
400 ml soka od paradajza
1 supena kašika šećera
so

Priprema:
Ulje zagrejati i na njemu propržiti crni luk. Dodati mleveno meso, so, biber, naliti vodom i ostaviti da se krčka na srednjoj vatri. Nakon što se sos zgusne, dodati vino, 100 g narendanog parmezana i pavlaku. Kuvati još desetak minuta i skloniti sa vatre da se ohladi. Dobijenim sosom filovati kaneline. U posebnom sudu prokuvati sok od paradajza, sa vodom i šećerom. So dodati po ukusu. Crveni sos sipati u pleh, a zatim na njega naređati kaneline. Dodati ostatak narendanog sira, poklopiti i peći 25 minuta na 200 stepeni. Služiti toplo uz salatu po želji. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za kanelone


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.