Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Žuta juneća čorba

Žuta juneća čorba

Žuta juneća čorba

Žuta juneća čorba

Žuta juneća čorba-sastojci koji će vam biti potrebni:
500 g krte junetine, 200 g očišćenog krompira, 2 komada svežeg đumbira veličine oraha, 1 mala kisela jabuka, 1 crni luk, 2 čena belog luka, 1 veća šargarepa, 2 kašike sočiva, 3 kašike soka od limuna, sveže istucani biber, so, ljuta aleva paprika, prstohvat mlevenog kima

Priprema:
Stavite u lonac meso, nalijte dva litra vode, pustite da proključa i smanjite vatru. Dodajte sve sastojke osim limuna i kuvajte poklopljeno na tihoj vatri oko tri sata. Izvadite meso i isecite ga na kocke, izmiksajte ostale sastojke u blenderu, vratite u čorbu, začinite je po ukusu, dodajte limun i pustite da još jednom provri pre služenja. Možete da služite s krutonima napravljenim po receptu za potaž od brokolija. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za žutu juneću čorbu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.