Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Prava domaćinska čorba

Prava domaćinska čorba

Prava domaćinska čorba

Prava domaćinska čorba

Sastojci koji će vam biti potrebni:
100 g šarenog pasulja
100 g ovsa (ili mešavine žitarica-ovas, raž, ječam, pšenica...)
1 kašika ulja po izboru
2 struka mladog luka
1 šargarepa
4 srednja paradajza
1 čen belog luka
1 list lovora
1 kašičica aleve paprike
po ukusu: so, biber, mešavina začina, peršunov list...

Priprema:
Pasulj i žitarice oprati i ostaviti da nabubre u vodi preko noći-minimum 4h. Propržiti sitno iseckan mladi luk i šargarepu na vrelom ulju nekoliko minuta, dodati pasulj, žitarice, očišćen i iseckan paradajz, usitnjen beli luk, lovorov list i alevu papriku. Sipati 1 l vode. Čorbu kuvati 30 minuta u ekspres loncu. Potom je prebaciti u šerpu, začiniti po ukusu i kuvati još desetak minuta. Prilikom služenja, posuti peršunovim listom. Količinu vode odredite u zavisnosti od željene gustine čorbe. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pravu domaćinsku čorbu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.