Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Ledena gaspačo supa

Ledena gaspačo supa

Ledena gaspačo supa

Ledena gaspačo supa

Sastojci koji će vam biti potrebni:
1 kg paradajza, 2 kriške bajatog hleba, 2 kašike sirćeta, čen belog luka, 2 zelene paprike, so, krastavac, 5 kašika maslinovog ulja, glavica crnog luka, listovi bosiljka

Priprema:
Odstranite koru sa starog hleba, sredinu stavite u činijicu i prelijte mlakom vodom. Dodajte so i maslinovo ulje, ostavite sa strane nekoliko minuta da hleb upije vodu i omekša. Oljušten i isečen paradajz ubacite u blender.Dodajte isečene, očišćene paprike, krastavac, crni i beli luk. Sve to dobro izblendirajte. Dodajte omekšali hleb i sirće, pa još jednom izblendirajte. Sipajte vodu da dobijete čorbu željene gustine i ostavite u frižideru da se dobro ohladi. Čorbu poslužite sa sitno seckanim oljuštenim paradajzom i listovima bosiljka. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pripremu ledene gaspačo supe


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.