Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Smaragdni namaz

Smaragdni namaz

Smaragdni namaz

SMARAGDNI NAMAZPerca mladog luka
2-3 barenih jaja
kisela pavlaka
100 gr majoneza
200 gr sira
mlevenog bibera po ukusu
sok od pola limuna
so po ukusu

Luk samleti u blenderu, dodati barena jaja, pavlaku, izmrvljen sir, majonez, biber, so i sok od limuna. Sve dobro izblendirati i ostaviti neko vreme u frižideru. Služiti hladno.

Savet
Namazom možete puniti slane korpice, ili ga jednostavno koristiti kao paštetu na prepečenom tostu.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.