Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pesto od pistaća

Pesto od pistaća

Pesto od pistaća

Pesto od pistaćaPola šolje svežeg bosiljka, pola šolje peršuna, šolja očišćenih i proprženih pistaća, 2 čena belog luka, četvrtina šolje maslinovog ulja (ukoliko nađete ulje od pistaća još bolje), kašičica limunove kore izrendane ili ukoliko nađete limetu bolje ide zbog zelene boje, četvrtina šolje rendanog parmezana

Sve sastojke zajedno stavite u blender i pasirajte dok ne dobijete smesu nalik pireu. Počnite sa četvrtinom šolje ulja i postepeno dodajte po potrebi.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.