Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pašteta od tunjevine

Pašteta od tunjevine

Pašteta od tunjevine

Pašteta od tunjevine

Sastojci koji će vam biti potrebni:
4 veća limuna, kašika očišćenih pistaća, 200 g tunjevine iz konzerve, 100 g margarina, kašika seckanog praziluka, bibera i soli po ukusu

Priprema:
Pistaće stavite na nekoliko minuta u vrelu vodu, pa skinite tanku opnu. Limun dobro operite, obrišite, odsecite manji kolut sa vrha, pa oštrim nožem i kašičicom ocedite sok i izdubite sredinu. Tunjevinu iz konzerve ocedite od ulja i izgnječite viljuškom. Margarin umutite penasto, dodajte izgnječenu tunjevinu i sve zajedno ispasirajte. Po ukusu posolite, pobiberite, dodajte iseckan praziluk, začinite limunovim sokom i dodajte pistaće. Ovom masom napunite limunove i stavite ih nekoliko sati u frižider. Pre serviranja vrućim nožem filovani limun isecite na kolutove i poslužite sa svežim belim hlebom. Izvor: Stil magazin


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za marinadu za paštetu od tunjevine


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.