Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Francuski preliv za salaltu i ribu

Francuski preliv za salaltu i ribu

Francuski preliv za salaltu i ribu

Francuski preliv za salaltu i ribu

Sastojci koji će vam biti potrebni za francuski preliv za salaltu i ribu:
1 čen belog luka, 2 kašičice senfa, 1 ½ kašika crvenog vina ili višnjevače, 3 kašike maslinovog ulja, so i biber.

Priprema:
Beli luk izgnječite pasirkom za beli luk, dodajte sve ostale satstojke i dobro promešajte. Uz ovaj dresing odlično će se slagati i krastavac, paradajz, zelena salata, tuna, masline, kukuruz. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za francuski preliv za salaltu i ribu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.