Sastojci koji će vam biti potrebni:
¼ šolje dresinga za salatu, 1 kašike seckanog peršuna, bosiljka i vlašca, 1 kašika cilija, ¼ lašičice kumina, ¼ kašičice belog luka u prahu, ¼ kašičice crnog luka u prahu, ¼ kašičice soli, 1/8 kašičice bibera, 450 g pilećeg filea, 1 limeta, 1 konzerva belog pasulja, 1 srednji pardajz, ¼ šolje seckanog crvenog luka, ½ šolje kuvanog kukuruza šećerca
Priprema:
U manjoj posuduici pomešajte dressing za salatu i seckani zeleniš. Napravite marinade za piletinu od gore navedenih začina i maslinovog ulja. Ostavite meso da se marinara bar sat vremena u frižideru. Ispecite piletinu na grilu, po par minuta sa obe strane, izvadite i ostavite da s eprohladi par minuta. Pomešajte piletinu sa povrćem i ostalim sastojcima i služite sa odvojenim dresingom. Izvor: Blic Žena
Komentari
Komentari