Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Pica-sos

Pica-sos

Pica-sos

Sastojci koji će vam biti potrebni:
1 franscuski hleb
½ šolje mleka
180 g krem sira
½ šolje narendane mocarele
½ šolje narendanog parmezana
200 ml (po želji i više) paradajz sosa ili 1 kesica kečapa
70 g čajne kobasice ili kulena

Priprema:
Francuski hleb isecite na kriške. Veću šerpicu stavite na ringlu i u nju sipajte mleko. Dodajte krem sir, a zatim promešajte. Dodajte i narendanu mocarelu i parmezan. Zagrevajte i mešajte sve dok se sirevi sasvim ne rastope i sjedine. Sklonite sa ringle i sipajte u pleh. Premažite paradajz sosom ili kečapom, poređajte kobasicu i narendajte još malo kačkavalja odozgo. Zagrejte rernu na 230 stepeni i stavite picu da se peče. Čim počne da ključa, gotova je. Izvadite i služite sa prepečenim hlebom ili na lepinjama koje ste prethodno zapekli u rerni. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pica-sos


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.