Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pečena jaja na francuski način

Pečena jaja na francuski način

Pečena jaja na francuski način

Pečena jaja na francuski način

Sastojci koji će vam biti potrebni za pečena jaja na francuski način:
12 jaja
200 g parmezana
100 ml pavlake za kuvanje
so i biber po ukusu

Priprema:
Zagrejte rernu na 220 stepeni C. Kalup za mafine nauljite i u svako udubljenje razbijte po jedno jaje. Preko svakog jajeta sipajte 1-2 kašičice pavlake za kuvanje. Posolite i pobiberite po ukusu, pa pospite svako jaje kašikom parmezana. Stavite jaja u rernu i pecite između 7 i 12 minuta u zavisnosti koliko želite da vam žumance bude pečeno. Pečena jaja po želji možete dodatno posuti parmezanom i začinima po želji i poslužiti. Ovako pripremljena jaja odličan su izbor jela za doručak.


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pečena jaja na francuski način


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.