Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Carska pita

Carska pita

Carska pita

Potrebno je:
200 g margarina
200 g mrvljenog masnog sira
200 g brašna
Fil:
300 g šunke
250 g pavlake
2 jajeta
200 g sira

Priprema:
Sjedinite margarin, sir i brašno. Umesite testo i podelite ga na dva jednaka dela, razvijte prvi deo testa i filujte već pripremljenim filom, pa prekrijte drugim delom testa. Spojte stranice da fil ne bi iscureo prilikom pecenja. Za fil naseckajte šunku i pomešajte je s pavlakom, jajima i sirom. Pecite na 250 stepeni 45 minuta. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor potrebni za pripremu carske pite


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.