Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Aromatična kajgana

Aromatična kajgana

Aromatična kajgana

Aromatična kajgana

Sastojci koji će vam biti potrebni:
4 krompira srednje veličine, 6 jaja, 150 g sira, 1 grančica ruzmarina, 1 glavica crnog luka, maslinovo ulje, so

Priprema:
Oljušteni krompir isecite na kocke, kratko propržite u teflon tiganju sa malo ulja, pa dodajte sitno seckani crni luk i posolite. Kad krompir i luk omekšaju, dodajte sitno seckane iglice ruzmarina, promešajte i ostavite još 2-3 minuta na toploj ringli. U međuvremenu umutite jaja, posolite po želji, dodajte sir narezan na štanglice i sipajte preko krompira i crnog luka. Pržite na umerenoj temperaturi, pazeći da kajgana ostane u jednom komadu i da ne zagori, potom pažljivo okrenite i ispržite sa druge strane. Gotovu kajganu izručite na velik tanjir, sačekajte da se malo ohladi, isecite na četvrtine i poslužite. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za aromatičnu kajganu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.