Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Piletina u pavlaci

Piletina u pavlaci

Piletina u pavlaci

Piletina u pavlaci

Sastojci koji će vam biti potrebni:
600 g pilećeg filea, 2 kašičice začina za piletinu, 250 ml pavlake za kuvanje, 2 kašike ulja, 50 g kačkavalja

Priprema:
Piletinu narežite na tanje šnicle i pospite ih začinom, pa ostavite da odstoje oko sat vremena. Šnicle ispržite sa obe strane na zagrejanom tiganju, do zlatnožute boje, pa ih stavite u vatrostalnu posudu, prelijte pavlakom za kuvanje, pospite narendanim kačkavaljem i pecite u rerni na 220 stepeni oko deset minuta. Poslužite uz kuvano povrće po želji. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za piletinu u pavlaci


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.