Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Piletina u belom sosu

Piletina u belom sosu

Piletina u belom sosu

Piletina u belom sosu

Potrebno je:
1 vezica peršuna, 1 vezica vlašca, 250 g jogurta, 1 kašika mleka, 1 kašičica sirćeta, šećer, 2 jajeta, 300 g fileta pilećih grudi, 4 kašike brašna, 150 g prezli, 4 kašike maslaca

Priprema:
Za umak prvo iskidajte listiće peršuna i naseckajte vlašac na kolutiće. Oboje izmiksujte u blenderu sa 50 g jogurta i mlekom. Pomešajte s preostalim jogurtom. Začinite solju, biberom, sirćetom i šećerom. Razmutite jaja mutilicom ili viljuškom u posebnoj posudi. Narežite pileće filee na tanke ploške. Uvaljajte meso u brašno pa u jaja i prezle, pa pritisnite panadu. Popržite u tiganju na vrelom maslacu i ocedite na kuhinjskom papiru. Služite toplo uz prilog od povrća. Izvor: Lisa


Posuđe i kuhinjski pribor potrebni za pripremu piletine u belom sosu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.