Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Musaka bez glutena

Musaka bez glutena

Musaka bez glutena


Patlidzan i paradajz iseci na kolutove i posoliti.Zagrejati tiganj,dodati malo maslinovog ulja i grilovati povrce (prvo patlidzan pa paradajz). Ostaviti sa strane.U drugom tiganju takodje zagrejati malo ulja i dinstati mleveno meso 10-tak minuta (zaciniti silju,biberom i origanom).Razbiti jaja blago umutiti i pomesati sa mlekom.U pleh na dno staviti patlidzan zatim mleveno meso, paradajz, pa opet mleveno meso, patlidzan,zaliti mlekom i jajima i peci u rerni na 200C tridesetak minuta.Ostaviti da se ohladi 15 minuta iseci na kocke i posuti sa izmrvljenom fetom i seckanim persunom.













Sastojci


  1. Jedan veći patlidzan ( beli ili plavi)

  2. 350 grama mlevene junetine

  3. dva veca paradajza

  4. tri jajeta

  5. 300-400 ml mleka

  6. 150 grama fete

  7. maslinovo ulje

  8. so

  9. biber

  10. origano




Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.