Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Užička pastrmka

Užička pastrmka

Užička pastrmka

Užička pastrmka4 pastrmke
200 g kajmaka
160 g mesnate slanine
500 g krompira
100 g brašna
so
peršun
ulje

Pastrmku očistite, operite i osušite. Slaninu isecite na tanke parčiće i kratko je propržite. Pastrmke uvaljajte u brašno i pržite u ulju i masti koja je ostala od pržene slanine. Krompir oljuštite i skuvajte u posoljenoj vodi. Kada je sve gotovo, poređajte ribu na oval na koji je prethodno stavljena slanina i prelijte uljem u kom se pržila. Garnirajte barenim krompirom, a zatim prelijte rastopljenim kajmakom i seckanim peršunom.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.