Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Riblji bećarac

Riblji bećarac

Riblji bećarac

Riblji bećarac

Potrebno je:
1 kg iseckane ribe
3 glavice crnog luka
300 g iseckane paprika
300 g kuvanog paradajza
malo ulja
so, biber
ljuta mlevena paprika po ukusu

Priprema:
Ribu očistite od kostiju, isecite na komade i stavite u pleh. Posolite, prelijte uljem i pecite u zagrejanoj rerni na 200-220 stepeni. Kad je riba polupečena, dodajte iseckano povrće, prelijte kuvanim paradajzom, posolite i pobiberite. Ako volite ljuto dodajte ljutu mlevenu papriku. Vratite u rernu da se još malo zapeče. Gotovo jelo služite vruće uz prilog od kuvanog krompira ili širokih rzanaca. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor potrebni za riblji bećarac


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.