Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Prženi šaran

Prženi šaran

Prženi šaran

Prženi šaran

Potrebno je:
1 veći šaran
limunov sok (od jednog limuna)
projino brašno
belo brašno
so
ulje

Priprema:
Šarana oprati ostraniti glavu iseći na veće komade, pa poprskati limunovim sokom.
Zatim svako parče uvaljati u projino brašno koje ste pomešali sa belim brašnom.
Ribu pržiti u zagrejanom ulju dok ne porumeni. Vaditi na papirne salvete ili ubruse da upije masnoću. Servirati sa kriškama limuna. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor potrebni za pripremu prženog šaran


Predlađemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.