Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pečeni oslić u belom vinu

Pečeni oslić u belom vinu

Pečeni oslić u belom vinu

PEČENI OSLIĆ U BELOM VINU4 manja oslića, 2 kašičice senfa, 2 kašičice mešavine suvih začina, 1 dl belog vina, 1 dl vode, biber, mirođija, 3 čena belog luka, 1 limun, 50 g đumbira

Ribu dobro operite a sve sastojke dobro izmešajte i sastavite. Pleh podmažite uljem i poređajte po njemu kolutove limuna i isečeni đumbir. Ribu premažite sa izmešanim sastojcima i poređajte na kolutove limuna i đumbira. Sipajte vodu i belo vino. Pleh pokrijte folijom, pa ribu pecite jedan sat, zatim skinite foliju i pecite još 15 minuta da riba dobije lepu boju. Servirajte oslić sa barenim ili grilovanim povrćem po želji.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.