Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pastrmka sa povrćem

Pastrmka sa povrćem

Pastrmka sa povrćem

Pastrmka sa povrćem

Sastojci koji će vam biti potrebni:
500 g paradajza, 4 čena belog luka, 300 g crnog luka, 1 kg sitnije pastrmke, ulje, belo vino, celerov list, peršun, biber, so

Priprema:
Očistite i operite pastrmku. Luk isecite na rebarca i propržite ga na ulju. Na dno zemljanog suda stavite prženi luk, preko njega seckanu papriku, a potom rasporedite oljušten i isečen paradajz i beli luk. Posolite, pobiberite i dodajte po list peršuna i celera. Preko povrća poređajte pastrmku, prelijte uljem i belim vinom. Poklopite i pecite na tihoj vatri oko sat vremena. Služite uz bareni krompir. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pastrmku sa povrćem


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.