Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pastrmka sa peršunom i belim lukom

Pastrmka sa peršunom i belim lukom

Pastrmka sa peršunom i belim lukom

Pastrmka sa peršunom i belim lukom2 kašike soka od limuna
so, biber
veza peršuna
3 čena belog luka
6 kašika maslinovog ulja

Oprati pastrmke i posušiti ih kuhinjskom krpom. Preliti limunom, pa spolja i iznutra natrljati solju i biberom.
Iseckati polovinu peršuna. Iseckati beli luk. Pomešati iseckani peršun i beli luk pa time napuniti trbuh pastrmke i pričvrstiti otvor čačkalicom.
Zagrejati polovinu ulja u velikom teflonskom tiganju. Ispržiti 2 pastrmke sa svake strane. Izvaditi ih iz tiganja kada se isprže i ispržiti preostale 2 pastrmke.
Zagrejati ostatak ulja i propržiti cele listiće peršuna. Servirati ribu prelivenu uljem i prženim peršunom. Kao prilog služiti kuvane krompire.

Izvor: Stvar Ukusa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.