Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Oslić u pikantnom sosu

Oslić u pikantnom sosu

Oslić u pikantnom sosu

Oslić u pikantnom sosu500 g fileta oslića
so, biber
2 kašike brašna
800 g kuvanog paradajza
3 glavice luka
čen belog luka
3 kašike maslinovog ulja
kašika vina od pirinča ili suvi šeri
kašika soja sosa
kašika čili sosa
malo šećera

Operite i osušite ribu. Isecite je na 4 komada i uvaljajte u brašno. Na vrućem voku ugrejte ulje. Pržite filete 4 minuta sa svake strane. Izvadite i ostavite na toplom.

Sitno naseckajte luk i beli luk, pa dinstajte 1 minut na maslinovom ulju. Dodajte paradajz, vino od pirinča, soja i čili sos i šećer. Kuvajte 5 minuta. Gotov sos prelijte preko prženih fileta i poslužite uz kuvan pirinač, povrće ili testeninu.

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.