Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Orada sa ruzmarinom i timijanom

Orada sa ruzmarinom i timijanom

Orada sa ruzmarinom i timijanom

ORADA SA RUZMARINOM I TIMIJANOM2 orade, 4 grančice ruzmarina, pola veze timijana, 4 kašike limunovog soka, 2-3 kašike maslinovog ulja, so, biber, 2-3 čena belog luka

Orade operite, prosušite, pa spolja i iznutra posolite i pobiberite. Polijte sa sokom od limuna. Ruzmarin i timijan sitno iseckajte i polovinu stavite u unutrašnjost ribe. Orade stavite u nauljen pleh i prelijte sa maslinovim uljem, a polovine belog luka stavite pored ribe. Zagrejte rernu i pecite na 200 stepeni oko 25 minuta. Pred kraj pospite sa ostatkom ruzmarina i timijana. Orade stavite na tanjir, ukrasite sa listovima svežeg timijana i ruzmarina i kriškama limuna. Poslužite sa pečenim krompirom i mešanom salatom po izboru.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.