Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Losos u sosu od limuna

Losos u sosu od limuna

Losos u sosu od limuna

Losos u sosu od limuna

1 kg zelene špargle
so
4 fileta lososa (po 200 g)
biber
2 kašike ulja
100 g putera
30 g seckanog badema
1 limun

Oljuštiti špargle u donjoj trećini stabljike. Odseći drvenaste krajeve i kuvati u posoljenoj vodi 10 minuta. Ocediti i ostaviti na toplom mestu.
Posoliti lososa, pobiberiti i pržiti u ulju sa svake strane po 4 minuta.
Rastopiti puter, dodati bademe i propržiti ih. Oprati limun i izrendati koru. Iscediti sok, pa zajedno sa korom dodati maslacu i bademima, posoliti i pobiberiti. Preliti time lososa i servirati uz špargle. Ukrasiti i služiti. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor potrebni za losos u sosu od limuna


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.