Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Kečiga u limun sosu

Kečiga u limun sosu

Kečiga u limun sosu

Kečiga u limun sosu

Kečiga u limun sosu-sastojci koji će vam biti potrebni:
1,5 kg kečige, 200 g margarina, 1 kg krompira, 3 limuna, pečene paprike, peršun, so

Priprema:
Kečigu potopite u vrelu vodu, skinite joj kožu i očistite od iznutrica. Stavite je u pleh, posolite, prelijte zagrejanim margarinom i pospite sitno iseckanim peršunom. Pecite na umerenoj temperaturi oko 40 minuta. Pečenu kečigu stavite u zagrejanu činiju, prelijte je sokom u kome se pekla, a onda i sokom od dva limuna. Treći limun isecite na kolutove i dekorišite jelo. Služite uz pečene paprike i kuvan krompir ukrašen peršunom. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za kečigu u limun sosu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.