Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Italijanske pljeskavice od lososa

Italijanske pljeskavice od lososa

Italijanske pljeskavice od lososa

Italijanske pljeskavice od lososa

Sastojci koji će vam biti potrebni za italijanske pljeskavice od lososa:
400 g fileta lososa, 150 g prezli, 100-120 g pirinča, 50 g kapara, 2 kašike peršuna, 50 ml majoneza, jaje, 4 kašike ulja, kašika maslinovog ulja, kašika limunovog soka, pola kašičice suvog estragona, so, biber

Priprema:
Skuvajte pirinač, pa ga začinite sitno seckanim peršunom, maslinovim uljem, limunovim sokom, dodajte pola kašičice soli i na vrh kašičice bibera. Filete lososa stavite u blender i usitnite. Dodajte 60 g prezli, majonez, umućeno jaje, kapar, estragon, malo soli i bibera. Sve dobro sjedinite, napravite 12 pljeskavica i uvaljajte ih u preostale prezle. U tiganju zagrejte ulje na umerenoj temperaturi i pržite pljeskavice po tri minuta na svakoj strani, dok ne dobiju zlatnožutu boju. Poslužite ih s pirinčem i ukrasite kolutovima limuna. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za italijanske pljeskavice od lososa


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.