Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Barbun nadeven kozjim sirom

Barbun nadeven kozjim sirom

Barbun nadeven kozjim sirom

Barbun nadeven kozjim sirom

Sastojci koji će vam biti potrebni za barbun nadeven kozjim sirom:
4 barbuna porcijaša ili škarpine, 1–2 limuna, so, majčina dušica, bosiljak, 20 g kozjeg sira, 4 kašike maslinovog ulja

Priprema:
Očistite ribu, operite je, osušite, poprskajte spolja i iznutra sokom od limuna i posolite. Iseckajte majčinu dušicu i bosiljak, izmrvite sir, pa pomešajte s maslinovim uljem i biljem. Napunite ribe nadevom, zatvorite čačkalicama, namažite maslinovim uljem i pecite na roštilju 10 minuta. Služite sa salatom i krompirom pečenim u foliji s majčinom dušicom. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za barbun nadeven kozjim sirom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.