Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Teleće pečenje

Teleće pečenje

Teleće pečenje

Teleće pečenje

Sastojci koji će vam biti potrebni:
1,2 kg teletine, 50 g putera, 2 režnja celeta, 1 šargarepa, 1 dl belog vina, nekoliko lovorovih listova, grančica ruzmarina, maslinovo ulje, so i biber, 1-2 kutlače goveđe supe, kašika gustina, 2 limuna (po želji)

Priprema:
Zagrejte 6 kašika ulja u dubokom tiganju, zapecite meso sa svih strana, pa dodajte puter, celer, sitno seckanu šargarepu, lovor i grančicu ruzmarina. Posolite, pobiberite i prelijte vinom. Posle nekoliko minuta, poklopite i dinstajte na umerenoj temperaturi oko 70 minuta. Povremeno ga okrenite i po potrebi dolijte kutlaču supe. Pečeno meso izvadite iz tiganja, isecite i ostavite na toplom. U tiganj dolijte preostalu supu i kašiku gustina i kuvajte dok sos ne postane gust. Isključite ringlu, izvadite lovorovo lišće, pa mikserom umutite sos. Po želji dodajte sok od 2 limuna. Meso poslužite uz sos i pečeni krompir. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za teleće pečenje


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.