Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Punjena govedina

Punjena govedina

Punjena govedina

Punjena govedina

Sastojci koji će vam biti potrebni:
600 g goveđih šnicli, 0,6 dl ulja, 1 dl supe, kašika koncentrata paradajza, glavica crnog luka, 100 g šampinjona, 1 šargarepa, 50 g obarenog graška

Priprema:
Meso dobro izlupajte, posolite, pobiberite i ostavite da odstoji. Na polovini pripremljenog ulja izdinstajte crni luk, dodajte šampinjone isečene na listiće i šargarepu isečenu na kockice. Povrće kratko propržite, dodajte grašak, posolite i dinstajte dok sva voda ne ispari. Dobijeni nadev rasporedite preko šnicli, uvijte ih u rolat i vežite kuhinjskim koncem. Rolatiće propržite na dobro zagrejanom ulju, nalijte supom, dodajte koncentrat paradajza, poklopite i pecite u zagrejanoj pećnici povremeno prelivajući sokom od pečenja. Desetak minuta pre kraja pečenja skinite poklopac da meso dobije rumenu koricu. Gotov rolat izvadite na kuhinjsku dasku, skinite konac i isecite ga na tanke šnite. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za punjenu govedinu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.