Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Napuljska džigerica

Napuljska džigerica

Napuljska džigerica

Napuljska džigerica

Sastojci koji će vam biti potrebni:
500 g teleće džigerice, 2–3 glavice crnog luka, brašno, so, začinska paprika, maslinovo ulje, peršun, sok od limuna

Priprema:
Uvaljajte teleću džigericu u brašno i pržite je na maslinovom ulju sve dok s obe strane ne postane hrskava. Pred kraj prženja dodajte pomalo soli i začinske paprike. Kad je džigerica skoro pečena, dodajte joj luk isečen na kolutove, a na kraju pospite seckanim peršunom i začinite sokom od limuna. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za napuljsku džigericu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.