Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Madjarski gulaš

Madjarski gulaš

Madjarski gulaš

Madjarski gulaš

Sastojci koji će vam biti potrebni:
500 g juneće džigerice, 1 veća glavica crnog luka, ½ šargarepe, 1 manji celer, 1 šolja kukuruza šećerca, 200 g bukovača, 1 kašičica aleve paprike, 1 kašičica belog luka u prahu, 1 kašičica ljutog čili sosa, 1 l mesnog bujona, so, biber, ulje

Priprema:
Crni luk iseckajte na kockice, kao i beli, zatim propržite na malo ulja. Kada luk smekša, dodajte mu rendanu šargarepu i celer i seckane bukovače. Začinite po ukusu, zatim dodajte kukuruz šećerac. Ukoliko koristite onaj iz konzerve, dodajte ga tek na kraju. Dodajte seckanu džigericu i dobro promešajte. Kada meso bude sasvim gotovo, u jelo umešajte gustin koji ste prethodno razmutili sa malo vode. Ostavite da se krčka još par minuta, pa sklonite sa ringle. Služite toplo uz vruć hleb. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za Mađarski gulaš


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.