Sastojci koji će vam biti potrebni: 450 g mlevenog mesa (85% junetine), 4 manja parčeta hleba, 2 kašike vorčester sosa, 2 kašičice belog luka u prahu, so, biber, 8 kašika putera, 8 srednjih parčića čedar sira
Priprema: Uključite rernu da se dobro zagreje, a zato vreme pripremite hamburgere. Mleveno meso podelite na osam jednakih delova. Pripremite veliki pleh i na njega stavite pek papir. Formirajte hamburgere rukama i slažite ih u pleh gde ste prethodno poslagali kajzerice koje ste prepolovili (da bude osam parčadi). Na svaki stavite po malo vorčester sosa tako da jednako raspodelite gore navedenu količinu.Svaki hamburger začinite solju i biberom. Na svaki stavite po komadić putera, zatim stavite u rernu na srednjoj temperaturi (oko 200 stepeni) na 10-ak minuta. Nakon toga izvadite pleh sa mesom iz rerne i raspodelite sir na hamburgere. Vratite u rernu na još dva minuta. Izvadite jelo i služite dok je još toplo. Izvor: Blic Žena
Oštrica noža je izrađena od nerđajućeg čelika sa keramičkim premazom. Antibakterijski nož koji ne ostavlja mrlje i ima soft touch ručku koja ne klizi. Može da se pere u mašini za sudove. Dužina noža je 20 cm.
Artikal je dostupan
220338 - POSUDA INOX TEXELL 26 CM TIPM-26
699,00 RSD
220338 - POSUDA INOX TEXELL 26 CM TIPM-26
Materijal nerđajući čelik. Debljina materijala 0,5mm. Širina posude 26 cm. Visina posude 14,7 cm
Svi komentari (0)