Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Zapečeni patlidžan

Zapečeni patlidžan

Zapečeni patlidžan

Zapečeni patlidžan

Sastojci koji će vam biti potrebni za zapečeni patlidžan:
0,5 kg patlidžana, 200 g paradajza, 2 jajeta, 1 dl mleka, 50 g mladog kravljeg sira, 25 g peršuna, 100 g crnog luka, kašika brašna, 10 g soli, 5 g bibera, 0,5 dl ulja

Priprema:
Oljušten i na kocke isečen patlidžan pržite na ulju sa seckanim crnim lukom dok ne omekša. Dodajte paradajz isečen na kockice i brašno, pa zajedno dinstajte. Skinite s vatre, pospite peršunom, posolite, pobiberite i izručite u podmazanu posudu. Prelijte umućenim jajima i mlekom i zapecite u rerni. Pečeno jelo pospite rendanim mladim sirom. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za zapečeni patlidžan


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.