Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Zapečen karfiol s pikantnim sosom

Zapečen karfiol s pikantnim sosom

Zapečen karfiol s pikantnim sosom

Zapečen karfiol s pikantnim sosom

Sastojci koji će vam biti potrebni za zapečen karfiol s pikantnim sosom:
pola glavice karfiola, usitnjen na cvetiće
1 1/2 šolja prezli
2 jajeta, umućena
kašika peršuna
Za sos
2 kašike slatkog čili sosa
2 kašičice ljutog sosa (po izboru)
1/4 šolje grčkog jogurta
kašika meda

Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Cvetiće karfiola umočite u umućena jaja, a zatim u prezle. Zatim ih poređajte na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite karfiol oko 20 minuta, dok ne poprimi zlatnu braon nijansu. Dok se karfiol peče pripremite sos. Stavite u činiju sve sastojke i dobro promešajte. Sosom prelijte ispečen karfiol i pospite peršunom. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni zazapečen karfiol s pikantnim sosom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.