Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Prebranac

Prebranac

Prebranac

Sastojci koji će vam biti potrebni:
500 g pasulja tetovca, veliko zrno, 500 g crnog luka, 5 g lovorovog lista, 5 g bibera u zrnu, 100 ml ulja, 20 g mlevene slatke paprike, 10 g tucane ljute paprike, 10 g belog luka, 10 g soli

Priprema:
U duboku posudu sipajte pasulj, nalijte hlade vode dovoljno da bude dva prsta iznad pasulja, i stavite da prokuva. Kada proključa, prosoite vodu, pa nalijte ponovo novu. Dodajte lovor, biber u zrnu, crni luk na krupnije komade, i malo belog luka i soli. Kuvajte dok se pasulj delimično ne skuva, isecite crni luk na rebarca i dobro upržite, dodajte malo soli i beli luk.
Čim pusti miris, dodajte mlevenu i tucanu papriku. Dobro upržite i sklonite s vatre. U pleh ili vatrostalnu posudu ređajte red pasulja, red uprženog luka, i završite na kraju pasuljem. Nalijte vodom iz pasulja ukoliko je potrebno. Zapecite u rerni na 220 stepeni 25 minuta. zvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za prebranac


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.